TW
0

IGA Menorca
Maó
Sembla que va ser ahir quan vam tenir la primera experiència directa als Island Games, als Jocs celebrats a l'illa de Rodes, i avui ja ens trobam en plena fase de preparació i classificació per als propers jocs del 2009, que es duran a terme l'estiu que ve a Åland (Finlàndia).
Aquesta propera participació de Menorca és un repte renovat de representació en què ja intervenen uns cinc-cents esportistes que s'han inscrit a les fases de selecció i classificació. Un total de cent trenta seran els esportistes que tindran la responsabilitat i orgull de portar a Åland el nom de Menorca i que lluitaran, juntament amb els tècnics, delegats i altres membres de la nostra expedició, per defensar la nostra illa sobre els escenaris esportius de l'illa nòrdica.
Ens trobam en un punt important del desenvolupament esportiu d'IGA, ja que els esportistes que van tenir l'experiència grega desitgen repetir-la a Åland, i els que encara no han tingut la sort de participar en aquesta competició desitgen estrenar-s'hi. La lluita esportiva serà ferma i amb aquesta la màxima il·lusió i preparació per ser elegits per a aquest repte esportiu renovat.
El fet que els jocs se celebrin cada dos anys suposa que no es perdi la connexió entre uns jocs i altres i llavors es mantengui la flama de la competició, els records, les il·lusions.
Per aquest motiu, alhora que encetam aquesta pàgina que ens brinda el diari "Menorca", volem agrair l'esforç i entrega de tots els participants i recordar tant els que van integrar la família esportiva a Rodes, com als que ara lluiten per ser a Åland, que participar als Island Games és una vivència única que s'assoleix seguint la pauta de la feina i la superació.
No tots hi podran ser, però tots sentireu la recompensa de formar part d'aquesta realitat esportiva de l'Illa i heu de ser conscients que cada dos anys hi ha una nova oportunitat de representar Menorca.