TW
0

Redacció
Ciutadella
En temps de festes nadalenques la galeria Vidrart de Ciutadella obre les portes a la mar, les veles i els quatre vents. El galerista Toni Salord confia les regnes de la pintura més mediterrània a quatre dels seus artistes fetitxes. Pacífic Camps, Jaume Bagur, Josep Juaneda (Neda) i Juan Elorduy ofereixen la seva visió més personal sobre una temàtica on evidentment Menorca s'enduu el protagonisme.

"Com més mar, més vela"
Per a l'ocasió un títol ben ciutadellenc, "Com més mar, més vela", dóna caliu a una col·lecció amb què Toni Salord vol remarcar i agrair el suport que aquest grup d'artistes ha donat sempre a l'espai del carrer del Roser. La mostra fou inaugurada aquest divendres i romandrà oberta al públic fins el proper 10 de gener.
Un total de 35 obres sota el segell de cada pintor, ja prou reconeguts pels espectadors, apleguen les diferents impressions dels paisatges menorquins més mariners amb oli, acrílics o tècniques mixtes. Quadres amb què la galeria Vidrart vol fer una crida a l'entusiasme perquè el públic s'animi a consumir més art. A més, i com atractiu, entre tots ells destaquen aquestes veles com a símbol de coratge enfront l'adversitat.