TW
0

El Fons Menorquí de Cooperació celebra el seus 15 anys amb un macro concert a Maó

Redacció
Ciutadella
Un macro concert al recinte firal de Maó és el plat fort per a la celebració del 15è aniversari del Fons Menorquí de Cooperació. "Veus per un món més just" és el nom de l'esdeveniment musical mitjançant el qual l'entitat humanitària vol agrair el suport rebut per la ciutadania menorquina durant tot aquest temps. Un acte organitzat conjuntament amb la plataforma Artistes amb el Fons que comptarà amb l'assistència de vint músics i la participació especial del cantautor Joan Manuel Serrat.

Una vintena de músics
El Fons Menorquí desitja que el proper dissabte, dia 20, tothom es sumi a la festa a on cantants i instrumentistes de reconeguts grups de l'Illa hi formaran part. Amb un preu d'entrada ben popular (5 euros), el públic podrà gaudir del bon fer d'Andrés Robles, Siscu Casasnovas, Cris Juanico, Bep Marquès, David Marquès, Eva Pons, Geliah, Guiem Soldevila, Joe Mina, Llure Marquès, Lluís Gener, Maria Àngels Gornés, Martí Genestar, Miquel Mariano, Sergi Ameller, Susana Ramisa, Len Mesquida i Quim Torres. Dalt l'escenari els estils aniran variant des de les versions de cançons conegudes per tots fins a temes propis. Un repertori que, com no podia ser d'altra manera, anirà enfocat a la temàtica humanitària per tal de donar suport a la tasca d'aquesta associació sense ànim de lucre, creada l'any 1993 i que treballa en cooperació al desenvolupament.
Per a l'ocasió, el Fons Menorquí ha previst un servei d'autobús, en col·laboració amb el Consell i amb els vuit ajuntaments de l'Illa que també es reuneixen a l'entitat. Així, hi haurà sortides des de tots els pobles a preus molt assequibles. Des de Ciutadella, Ferreries i Es Mercadal el bitllet d'anada i tornada costarà tres euros, i des de la resta dels municipis, dos. La cita musical és dissabte, a partir de les 22 hores, al recinte firal de Maó. El concert "Veus per un món més just" serà enregistrat per les càmeres de Televisió Menorquina, ja que la cadena local prepara una emissió especial dedicada al Fons Menorquí, que està prevista per al proper dia 24.

Més informació a http://es.youtube.com/watch?v=Z4U48UUM7Rg