TW
0

Maria Antònia Munar fou l'encarregada de presentar els certàmens per a aquest curs en un acte simbòlic en el que es lliurà el material necessari per a participar en els mateixos

Susana Mora Humbert
Maó
Ales 11.30 hores del passat dimecres dia 19 de novembre, un grup de 55 alumnes de 6è de Primària del CP s'Algar de Porto Colom (Felanitx), acompanyats de la seva directora i mestres del centre, van visitar el Parlament Balear juntament amb un grup d'alumnes del CP Balansat de Sant Joan de Llabritja (Eivissa), i van rebre dins la Sala de Plens, de mans de la presidenta, Maria Antònia Munar, el material necessari per a participar en una nova edició del concurs de dibuix "Un Parlament per a tots" i del concurs d'expressió escrita "Valors i Parlament".
Durant l'acte, els alumnes realitzaren els primers dibuixos d'aquesta edició del concurs.
El Parlament juntament amb la Conselleria d'Educació i Cultura, ha convocat una nova edició dels concurs, després de la bona acollida i participació del cursos passats.
Amb aquest lliurament simbòlic de dimecres passat, es posa en marxa el V concurs de dibuix "Un Parlament per a tots" i el II concurs d'expressió escrita "Valors i Parlament", que finalitzarà dia 10 de març de 2009. Aquest està dirigit als aproximadament 11.000 alumnes de 6è de Primària dels prop de 300 centres escolars de Primària de Balears. Tots els centres rebran a partir del mateix dia 19 una carpeta que conté material de divulgació sobre el Parlament de les Illes Balears i material de treball pels alumnes. La participació dels escolars consistirà, com en les anteriors edicions, en la realització d'un dibuix amb un lema escrit que tingui relació amb les fun­cions i la organització del Parlament i d'una redacció que reculli algun dels valors anotats.
En l'acte que ens ocupa, la presidenta Munar lliurà també el calendari 2009, que recull les obres dels alumnes guanyadors i participants de la convocatòria anterior.