TW
0

Des de les pàgines del suplement "Xoc" des Diari, reprenem el curs escolar encetant l'any 2009, amb l'edició 209, una coincidència numèrica que ens fa somriure. Ho feim, com sempre, amb il·lusió i un munt de temes, entrevistes, dibuixos i imatges per compartir amb tots voltros. Aquest curs hem arribat al "Xoc" nombre 200, una fita important que ens consolida com a suplement escolar a Menorca i que ens omple de satisfacció perquè des del començament ha estat una feina compartida entre la Redacció i els centres educatius de l'Illa. Volem seguir amb aquesta dinàmica i és per açò que estem oberts a qualsevol suggeriment i us convidam una vegada més a totes i a tots a participar amb les vostres petites i grans col·laboracions. Així mateix, quedam a la vostra disposició per acompanyar-vos i fer-nos ressò de totes aquelles activitats especials que faceu tant dins com fora de les vostres escoles i instituts.

Visites escolars
Per altra banda, us recordam que segueixen en marxa les visites guiades al Diari, una experiència que podeu aprofitar des de tots els cursos, ja que adaptam les explicacions a les edats dels estudiants. Les visites solen durar una hora aproximadament i es fa un recorregut per les instal·lacions d'Editorial Menorca que ens porta des de la sala de redacció a la rotativa, fent una reflexió del paper que juguen els mitjans de comunicació a la nostra societat i més concretament de quina manera i amb quins mitjans s'elabora la premsa escrita.
Us podeu posar en contacte amb nosaltres a través de la nostra adreça de correu electrònicxoc@menorca.infoo del telèfon971351600.