Imatge del dia de la presentació als mitjans de la sarsuela ?La del manojo de rosas?

TW
0

R.M.
Ciutadella
El centre Calós, a Ciutadella, viurà aquest trimestre un ampli calendari d'activitats culturals. Esdeveniments que es retroben amb la tradicional celebració de la festivitat de Sant Joan Bosco. Així, a partir d'aquest cap de setmana s'inaugurà al local social la mostra fotogràfica "Aniversaris de la Família Salesiana", que romandrà oberta al públic fins dia 7 de febrer. Mentre que el proper dia 31, dia de la festivitat, es convida a partir de les 21 hores, a gaudir de l'actuació del grup "Amics de sa Música" de Ferreries.

Sarsuela
Un dels plats forts del mes de febrer serà la representació de la sarsuela "La del manojo de rosas", del mestre Sorozábal. Serà els dies 6, 7 i 8 al Teatre Salesià. Un projecte que sorgeix d'un esforç comú i que, per tal de recuperar la lírica al municipi, ha derivat en la creació de la Companyia Lírica UAAS. Els assajos començaren ara fa tres mesos. Muntatge que a l'àmbit actoral compta amb la direcció de Joan Moncada, i de Joan Mesquida com a director musical.

Un equip de 60 persones formen part d'aquest esdeveniment a on els papers principals són per a Cristina Álvarez (soprano), Siscu Riudavets (baríton) i Quim Alzina (tenor), a més de la parella formada per Pito Costa i Paqui Florit. Per la seva banda, el ballarí Joan Taltavull ha participat a les coreografies dels nombres musicals, als que s'hi suma el bon fer del pianista Suso González.

El mateix mes, dia 13, està prevista una sessió de glosat amb el grup Soca de Mots, al local social a partir de les 21.30 hores. Per Carnaval (22 de febrer) Kevin oferirà un concert, mentre que Inventari presentarà el seu nou disc, el 27 de març, a les 21.30 hores, al local social. Per altra banda, està en marxa la XI edició del Saló Fotogràfic Don Bosco. Els interessats poden presentar les obres, de temàtica lliure, fins al proper dia 31.