TW
0

Serrat, Tomeu Penya i "L'any del pensament màgic", a la programació de febrer i març

R.M.
Maó
J oan Manuel Serrat obre la programació del mes de febrer al Teatre Principal de Maó. L'espectacle "100 x 100 Serrat" ofereix al públic l'oportunitat única de veure al cantautor en el seu format més íntim interpretant una selecció dels seus millors temes. De la mà de Trui Espectacles, el català actuarà els propers dies 2 i 3, a partir de les 21 hores, i després de passar amb la seva gira per Palma.

Així, Serrat vol retrobar-se amb el públic menorquí i per a l'ocasió comptarà amb Ricard Miralles al piano. Amb aquesta actuació, el cantant torna als escenaris avalat per un gran èxit de públic i crítica amb més de 300 concerts i més de 600.000 espectadors a Espanya i Llatinoamèrica. Una gira que ha reenganxat degut a l'interès de molts teatres que no han pogut programar-lo i a la gran quantitat de gent que encara no ha vist l'espectacle. Aquí Serrat és més proper que mai, és el Serrat en tota la seva essència.

També a l'àmbit musical, un dels protagonistes del mes de març és el mallorquí Tomeu Penya que dia 20 arribarà a l'Illa amb "Íntim", un espectacle proper a on el cantant compareixerà acompanyat únicament per la seva guitarra, descobrint al públic, de la manera més personal, una col·lecció dels seus nous temes i dels èxits de sempre.

El teatre s'enceta el febrer amb "L'any del pensament màgic", adaptació teatral del llibre de Joan Didion, a càrrec del director Òscar Molina i interpretada per l'actriu Marta Angelat. Una crònica meticulosa i prodigiosa per la seva sinceritat i passió commovedores. Serà divendres 13, a les 21 hores. Organitza la Fundació del Teatre Principal de Maó.

Dia Mundial del Teatre
El març, l'entitat impulsa la setmana de celebració del Dia Mundial del Teatre amb un ampli calendari d'activitats. Divendres 27 tindrà lloc la presentació del llibre "Material Acústic Antiaïllant (Teatre Radiofònic de les Illes Balears)" de la mà del director general d'Arts Escèniques de les Illes, Josep Ramón Cerdà; a més de la lectura dramatitzada de quatre peces curtes d'aquesta publicació, amb Marta Barceló, Vicent Ferrer, Jordi Odrí i Xavier Uriz. Al vespre, serà el torn del debat "Panorama teatral a les Illes Balears, present i futur".

Dissabte 28 i amb motiu d'aquest Dia Mundial del Teatre, el Principal romandrà obert al públic de les 17 a les 20 hores per a tots aquells que vulguin conèixer el seu rerefons. Al vespre, tindrà lloc la Mostra de Teatre de Menorca, a on les companyies i grups de l'Illa escenificaran petites dosis de les seves futures creacions teatrals. Per acabar, diumenge 29, està programat l'acte "L'escola de Dansa de Ferreries balla a Maó".