Molts gols. Als partits de les competicions d?alevins s?han pogut veure molts gols aquesta jornada

TW
0

Redacció
Maó
El cap de setmana ha mostrat de nou el domini que els líders de les dues competicions de categoria aleví tenen a Menorca. Amb els seus respectius triomfs, el Penya Orient/Penya Ciutadella Esportiva i l'Atlético Villacarlos comanden amb passa ferma i sense complicacions tant la Copa F-7 com la Lliga F-11.

En el primer cas, el resultat aconseguit pels ciutadellencs és una nova mostra de fortalesa i una passa més en l'autoconfiança. Aconseguir guanyar a domicili al camp de la UD Maó, encara que aquests siguin els actuals cuers de la competició, així s'ha d'entendre. A més, tot veient el resultat (3-4), cal intuir que el partit no va ser gens fàcil. Encara que pels aficionats, veure set gols és tota una garantia d'emoció. L'equip de Ponent segueix liderant la Copa amb onze partits guanyats i dos de perduts

Els gols es van poder veure també al camp de l'Alaior At/CEA, on aquest equip s'enfrontava al CD Menorca (9-1, deu gols en un únic partit), o el 6-3 amb que el Villacarlos guanyà el CE Alaior.

En quant a la Lliga F-11, l'Atlético Villacarlos segueix liderant sense problemes el campionat: l'equip des Castell no ha perdut ni un sol partit dels tretze que s'han jugat, sent l'equip més golejador (64 gols) i als qui menys gols han marcat (14).

A la darrera jornada, l'equip groc es va imposar al Ferreries al Municipal des Castell per 2-0, resultat que els va servir, a més, per a posar més distància amb el seu perseguidor immediat, un CCE Sant Lluís que només va poder empatar a un gol davant el CE Menorca, i ja es troba a 11 punts de distància.