TW
0

Redacció
Maó
El Grup Filatèlic i Numismàtic de l'Ateneu de Maó, dins de les activitats que porta a terme durant el 2009, convoca el concurs de dibuix "Pinta es teu segell", adreçat als alumnes de 4t, 5è i 6è de Primària de la ciutat, pensant en fomentar el col·leccionisme i la cultura en general entre els joves. La mecànica del concurs és molt senzilla, els alumnes han de fer un dibuix de tema lliure, encara que coincidint amb la declaració per part de l'Institut Menorquí d'Estudis i del Consell Insular de l'any 2009 com a any Vicenç Albertí i Vidal, es donarà prioritat a aquells dibuixos que facin referència a l'any Albertí i al teatre en general.

Les obres que es presentin seran recollides a les mateixes escoles, telefonant prèviament al telèfon 669862866. La data límit d'entrega és dia 22 de febrer.

Entre els diferents dibuixos presentats es farà una selecció dels millors. El dibuix guanyador serà objecte d'un segell personalitzat per part de Correus i el seu autor o autora guanyarà un ordinador portàtil, un lot de segells i un catàleg per col·leccionar-los. Els autors dels cinc premis finalistes guanyaran un MP-4 un lot de segells i un catàleg per col·leccionar-los. Mentre que la resta de participants seran obsequiats amb diferents elements per al col·leccionisme. Totes les obres presentades formaran part de l'exposició que s'ha d'inaugurar el proper 6 de març, dia en què també es farà l'entrega de premis.