TW
0

Marc Llopis
3.A / IES Josep Miquel Guàrdia
Na Pilar Perdices és una pintora, que va començar a pintar quan va fer-se adulta, va donar classes de pintura durant més o menys vint anys,i pintava utilitzant dibuix i gravat.

Na Pilar Perdices sent satisfacció quan veu que a una persona li agrada molt un quadre seu, la pintura té un lloc molt important en el món de na Pilar Perdices, i s'està demostrant que d'alguna manera la pintura ens fa la vida més agradable.

Aqui hi ha una mostra d'una pintura de na Pilar Perdices:

Uns dels trets més importants de la seva obra és la tendència a esborrar els límits entre l'abstracció i la figuració, i l'any 1974, abandona definitivament la figuració i es dedica completament als quadres abstractes.

Els seus quadres tendeixen a ser de gran format, i empra una tècnica en la qual es combina un llenguatge de signes expressius i en ocasions, el collage.
Pilar empra una gama de colors tan freds com càlids.

A mi personalment me van agradar els seus quadres, encara que no entenia massa el que estava pintat, ja que la majoria eren abstractes i bastant diferents del quadres que estava acostumat a veure normalment. Me van agradar molt pels colors que empra, i admir les seves obres.