TW
0

Més de 34.000 persones de 200 països d'arreu del món han presentat la seva candidatura per treballar a l'illa de Hamilton, pel departament de turisme de Queensland, a Austràlia

Redacció
Maó
Diumenge passat s'acabava el termini per presentar les candidatures i a darrera hora encara se'n van rebre més de 7.000. El mes de gener passat, una campanya publicitària del departament de Turisme de l'estat australià de Queensland, va aixecar expectació arreu del món oferint un lloc de feina de somni al qual s'han presentat en total més de 34.000 persones, homes i dones, de 200 països diferents. L'oferta de treball consisteix en viure a l'illa tropical de Hamilton, un lloc paradisíac situat a la gran barrera de corall, durant sis mesos, fent fotos i vídeos per publicar-los, juntament amb les experiències viscudes, en un blog a internet com si fos un quadern de bitàcola. Tot açò, cobrant 100.000 dòlars de sou.
Per accedir al lloc de feina, candidats i candidates han hagut d'enviar un vídeo d'un minut de durada, en llengua anglesa, explicant per què pensen que són ells els millors qualificats per fer una feina així. Es demanava, que els aspirants tinguessin més de 18 anys, habilitats per a la natació i facilitat per comunicar-se, llegir i escriure en anglès. Poca cosa més.
No és estrany, idò, que la societat mundial hagi respost, podríem dir, en massa. Tot i que en principi semblàs més una broma que una convocatòria de feina real.
Resulta que aquesta iniciativa s'emmarca en una campanya publicitària destinada a potenciar el turisme de Queensland durant aquesta època de crisi econòmica. I un dels primers objectius, sense dubte, ja s'ha complert; el de sortir als mitjans de comunicació de tants països com sigui possible.
Us direm que per països, el major nombre de candidatures s'han presentat des d'EEUU, seguits per Canadà i Austràlia.
L'afortunat o afortunada que aconseguesqui per fi la feina, viurà, a més, a una casa plena de luxes, com per exemple piscina i camp de golf. No és estrany que ja es parli d'aquesta, com de la millor feina del món.