TW
0

Raquel Marqués
Maó
S'apropa un dels moments més esperats per Powertrip. El grup d'Alaior presentarà el seu primer disc a l'escenari de l'Ars Café de Maó el proper dia 14 a partir de les 23.30 hores. Un concert en què estrenaran el directe de "Monkey off my back" i que per obrir boca comptarà amb l'actuació en solitari del ciutadellenc Francesc Casasnovas, "Siscu es Moix".

Per a l'ocasió, Josep Vinent (bateria), Salva Llabrés (baix), Pedro Sánchez (veu, guitarra elèctrica, guitarra acústica i cors) i Tony Olmedo (guitarra elèctrica, baix i guitarra acústica) sonaran el cd sencer i alguns extres especials. La formació avançà a "Culturàlia" el passat gener tots els detalls d'aquest nou treball discogràfic. "Monkey off my back" inclou les composicions de Pedro Sánchez (lletres i melodies) i Tony Olmedo (arranjaments), de ritmes contundents que recorden algrungedels anys noranta, amb bases dels setanta, però que en realitat construeixen una línia de pura essència rockera.

Enregistrament
Enregistrat a La Nave, a Ciutadella, entre novembre de 2008 i gener de 2009, per José Miguel Allès, el compacte ha estat mesclat i masteritzat per Omar Gisbert als estudis Magrana a Eivissa. La fotografia d'una portada impactant i ben original arriba de la mà de Nati i Luis Torra, mentre que Nardo Ferrer s'ha encarregat del disseny gràfic.

"Monkey off my back" és la conseqüència directe d'una maqueta gravada l'any passat. Un projecte amb el que com a músics tots els membres s'identifiquen més. De trajectòria curta, però intensa, l'evolució de la formació ha estat clara per la maduresa dels seus temes i uns arranjaments que han anat a més. "Together we stand", "The butterflies caress her skin", "Down on my knees", "People like you" o "S.L.S." són una mostra dels deu temes que composen el disc. El dia del concert es podrà adquirir a la mateixa sala cada cd a un preu de 10 euros, o camisetes del grup per 5 euros.

Després dels concerts de presentació a Menorca, Powertrip té la idea de sortir a tocar fora, a Mallorca, Barcelona, Eivissa o Saragossa per tal d'exportar la seva passió artística i defugir de l'estancament al que tot músic s'arrisca projectant-se sols a l'Illa.

10.000 visites a Myspace
A l'àmbit de les noves tecnologies, elmyspacedel grup ja ha superat les 10.000 visites. Un portal que permet al públic escoltar gratuïtament les cançons del disc, a més de consultar la seva galeria de fotos, vídeos i més informació relacionada amb la trajectòria dels Powertrip.

www.myspace.com/powertriptheband