TW
0

Redacció
Maó
"Tasta'm", la iniciativa del Govern balear per a la promoció de la lectura, enceta el segon trimestre de campanya amb quatre nous títols relacionats amb escriptors i editorials de les Balears. "Rellotge sense busques" i "Pandemònium", publicats per Edicions del Salobre i Lleonard Muntaner Editor, respectivament; "Llegendes de Mallorca", de l'autora Caterina Valriu; i "La mort de Miquel Bauçà", un llibre d'Abel Cutillas sobre el poeta mallorquí són els nous opuscles que es distribuiran durant el proper trimestre.

El programa "Tasta'm", orientat a la promoció de la lectura i la producció editorial en llengua catalana, es va posar en marxa dins el Pla de Foment de la Lectura 2008/2011, que impulsa la conselleria d'Educació i Cultura en col·laboració amb el departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya.

Aquesta inclou novetats editorials en diferents gèneres: narrativa, no ficció, divulgació, poesia o teatre. El títols escollits per formar part de la iniciativa durant aquest segon trimestre, que començà el passat dijous, varen ser proposats pels editors d'acord amb les seves previsions i prioritats, i escollits per una comissió de selecció que es va reunir el passat dia 2 de febrer a Barcelona. Aquests opuscles, amb primers capítols o extractes de novetats editorials en llengua catalana, que seran distribuïts de manera massiva i amb periodicitat setmanal, durant 50 setmanes, a través dels transports públics de Catalunya i Mallorca.