TW
0

CC Sant Josep
Maó

La Comunitat Educativa del Col·legi Concertat Sant Josep de Maó ens vam reunir a primera hora del matí, divendres passat, per celebrar la festa de Sant Josep, que és el patró de la nostra escola.

El record de Sant Josep, el seu exemple, la seva senzillesa ens omple d'alegria i ens anima a intentar ser millors cristians. Un home com a model de persona, que va estimar els valors humans i cristians per damunt dels valors materials.

Aquesta va ser la reflexió en el moment de la celebració de la Paraula de Déu al pati de l'Escola.

Després d'aquesta petita gran reflexió, tots vam gaudir del berenar i, una vegada "carregades les piles", vam gaudir de diferents tallers, com per exemple diferents esports, fotografia, dibuix, fang, ball i karaoke, cuina, interpretació musical i maquillatge facial.

Els alumnes gaudiren moltíssim i tothom estava esperant el migdia, per conèixer la decisió del jurat que havia de premiar els diferents tallers. En cada modalitat es van donar tres premis.

Donem les gràcies al professorat que va animar la festa, i agraïm també la presència del personal no docent, de les Germanes i també de l'APIMA, per acompanyar-nos aquest dia i per l'aportació dels premis que van rebut els alumnes.

Esperam que per molts d'anys puguem celebrar amb la mateixa alegria el patró de la nostra escola.