TW
0

Biblioteca pública
Maó
El passat dimecres, dia 1 d'abril, era el tradicional dia d'enganar a Menorca. Açò va ser una excusa perfecta per jugar una mica amb els nens i nenes que van venir un dia més a les activitats infantils que organitzam a la Biblioteca de Maó.

Per començar, na Nat, la monitora, els va dir que en el diari "Menorca" d'aquell dia sortien notícies que eren de ver i algunes que eren de broma. Per exemple, seria una broma que sortia una foto de tots ells i a més amb els seus noms? Molts no s'ho van creure i van anar a cercar el diari per esbrinar-ho. Però sí va ser de ver i allà estaven ells al suplement "Xoc" i ben situats al costat de l'estàtua del rei Alfons III.

Tot seguint amb les ganes de fer broma van dibuixar uns monstres que van retallar i van penjar de les cadires o de la gent que hi havia per la biblioteca.

Vam aprofitar també per fer uns petits regals a aquells que més s'havien esforçat la setmana anterior confeccionant el "Conte boig".

A partir del dimecres dia 8 ja començaran les activitats de "Viu la biblioteca". Aquesta setmana: Maya i els seus amics en el món de? les Princeses