TW
0

Mestres de CP Tramuntana
Maó
Quan encara deu tenir el visitant el record fresc de tot allò que ha pogut veure, escoltar, tocar, olorar, tastar a la Fira de la Ciència, als que hi hem participat ens queda, passades les primeres hores de recuperació després de quatre dies intensos (un dia per muntar i tres de Fira), la satisfacció d'haver tirat endavant un projecte que, a banda d'allò que hi havia a la Fira, ha estat un treball en equip de tota l'escola i de col·laboració d'altres persones o entitats sense la qual no hauria estat possible.

Nando Miquel va posar la primera llavor del projecte en forma d'idea i ens ha ajudat en tot moment resolent dubtes i aportant idees i solucions al que estàvem desenvolupant.

Dario Sirerol ha compartit amb nosaltres la seva saviesa sobre el tema i ens ha preparat els líquids "màgics" que els visitants han identificat amb una olor real i ens ha guiat en la manera de presentar-ho.

Jaume i Pilar ens han convidat a compartir la seva exquisida taula, en la qual vàrem conèixer a Darío.

En Marc ha estat capaç de convertir en estructures de fusta les nostres idees, de manera impecable, ens ha solucionat tots els problemes de bricolatge i ha estat el principal protagonista en el muntatge (i desmuntatge) de l'estand.

Na Mate i en Wifri no van dubtar un moment en donar l'ajuda per traslladar la part més gran de l'estand.

N'Elizabeth, que sempre ajuda sense que se li demani, també aquí ens va ajudar.

Na Marta ens va ajudar en el muntatge.

L'IES Cap de Llevant ens ha deixat material de laboratori.

Gin Xoriguer ens va donar els gotets per fer una de les activitats i ens va rebre a les destil·leries perquè l'alumnat entengués el procés de destil·lació.

A l'IES Paqual Calbó i Caldés l'alumnat va rebre de mans del professorat de Física i Química les primeres explicacions sobre destil·lació i altres continguts relatius.

Per tots ells, són escasses les paraules d'agraïment que puguem escriure aquí.

També hem d'agrair a les famílies de l'escola l'esforç d'organització familiar per permetre que els seus fills i filles poguessin participar fora de l'horari escolar i les mostres de recolzament que hem rebut en tot moment per la seva part.

Per a l'alumnat, que ha estat allà atenent als visitants, la més sincera felicitació pel seu esforç i la seva implicació.

Moltes gràcies a tots els visitants per haver vingut a l'estand i participar amb interès i amb un tracte amable envers l'alumnat que els rebia.