TW
0

Elena Calafat i Isabel Ródenas
Les professores d'anglès del centre d'Adults de Maó, sempre tenim el cap ocupat en cercar noves formes de fer arribar als nostres alumnes aquest idioma -sempre una assignatura pendent-. Així que un capvespre del mes de novembre vam rebre notícia a través del CEP d'una companyia de teatre que feia representacions per tota Espanya i molts països d'Europa. Semblava interessant. Gent jove que creava històries adaptades als estudiants d'anglès de totes les edats. Es deien English Theatre Company,-ETC, abreviat-i, visitant la seva pàgina web, vam confirmar que es podia tractar d'una fantàstica experiència per als nostres alumnes.

Tot d'una ens vam posar en contacte i vam fixar la data.
Aixi, dijous dia 2 d'abril, l'Escola d'Adults oferia a la sala multifuncional d'actes del IES Joan Ramis i Ramis, l'obra teatral en anglès "Checkmate", una burla surrealista entre la sàtira detectivesca de n'Àgata Christie i un "culebrón" de televisió.

"Checkmate" és una comèdia convencional i interactiva que va permetre els alumnes intervenir com a actors, tot i que a alguns els costés arrossegar-se fins l'escenari. L'Escola va sortejar aquest obstacle amb el talent i bona disposició d'en Diego de Udaeta, alumne del curs First Certificate d'anglès, i de n' Elena Calafat,- professora d'anglès-, que no van dubtar en pujar a escena i contribuir a l'èxit de l'obra.

Les més de cinquanta persones que van omplir la sala d'actes, van gaudir del sentit de l'humor, que sempre és un idioma internacional, de l'actuació i del bon ambient que es va crear.
Ah!, per cert, ja tenim el cap ocupat amb el següent esdeveniment que segur us agradarà molt. Gràcies a tots per participar amb les nostres aventures!