TW
0

Escola d'Adults
Ciutadella
Una activitat molt engrescadora per als alumnes que estan aprenent un idioma i veuen com són capaços de recitar en veu alta davant del públic assistent. Alhora també és una manera de descobrir la bellesa de la poesia, un gènere molt sovint oblidat. És una activitat que ja fa uns anys que es realitza a l'Escola d'Adults quan arriba el dia del llibre, i que sempre ha tingut molt bona participació.

Enguany, aquesta vetllada literària es va dur a terme dimecres 22 d'abril a les 19h 30 a l'aula 5, amb la participació de dues professores i més de vint alumnes de diverses procedències, la gran majoria alumnes que aprenen el català i/o el castellà, o que assisteixen a tertúlies literàries.

Va resultar molt interessant, no tan sols per la qualitat de la majoria del poemes, i per algunes interpretacions realment esplèndides, sinó també per la varietat i la diversitat d'idiomes que es van poder escoltar. Tot i que, lògicament, la majoria de poemes que es van recitar eren en català i castellà, també es van poder escoltar poemes en tagal (la llengua de Filipines), en olof (Senegal), en àrab, en anglès i en alemany.

L'enhorabona a tots els que hi van participar!