TW
0

Escola d'educació Infantil
Magdalena Humbert

Des de l'Escola d'Educació Infantil Magdalena Humbert de Maó, vos volem donar a conèixer algunes de les activitats que fem, com per exemple, la darrera, la celebració del dia del "Patró dels Pagesos".

Dia 15 de maig va ser la festa de Sant Isidre i l'escoleta es va voler solidaritzar amb la pagesia, programant diferents activitats amb la finalitat de participar, des de ben petits, fillets de 0-3 anys, en aquesta tradició popular que vam idear amb molta cura.

Vam ser pagesos per un dia... només arribar vam tenir una paradeta per mercadejar les verdures i poder-les manipular (així és com aprenem a l'escola, directament: tocant les lletugues, tomàtics, faves, carabasses, cebes...) una bona estimulació de tots els sentits.
Al pati de l'escola hi vam tenir animalets (gallines, pollets, ànecs, conills i un be, que tot just fa quinze dies que és nat, i ocellets (canaris, periquito, diamants...)

Aquests van ser moments de molt de plaer que vam viure intensament. A més, tots els aprenentatges ens van acostar a la nostra realitat, als nostres costums.

Amb els fillets i filletes de 2 i 3 anys després de rallar ben bé de les carabasses i les seves llavors... ens vam arromangar per sembrar-ne dos solcs per preparar-nos per la propera tardor (com cal a un bon pagès... a l'inici de curs tindrem unes bones carabasses al pati, que ens hauran donat molt per rallar i descobrir... )

Després de xalar tant, vam acabar amb un got de llet merengada per refrescar-nos del bon temps, que ja ha arribat!