TW
0

Ahir dimats dia 2 de juny va tenir lloc al Museu de Menorca, l'acte de lliurament de premis dels concursos "Jóvenes talentos- Premio Relato Corto" de la Fundació Coca-Cola Juan Manuel Sáinz de Vicuña i del IV Concurs de Relat Breu en Català, que organitzen Coca-Cola i la Conselleria d'Educació i Cultura del govern de les illes Balears.
Pel que fa a la convocatòria en castellà de la que en resulten 6 finalistes, enguany han estat premiats Jaume David Melià Crane, del CC LA Salle de Maó, Clara Bosch Palliser, del CC Sant Josep, Ana Solano Codina, del CC La Salle de Maó, Camila González López, del CC Sant Josep, i Llucia Coll Benejam i Júlia Sintes Melis, del CC Nostra Sra de la Consolació.

En la modalitat de relat en català els sis guanyadors són Pilar Cavaller Morlà, de l'IES M. Àngels Cardona, Llucia Coll Benejam, del CC Nostra Sra de la Consolació, Clara Bosch Palliser, del CC Sant Josep, Hannah Coll Terrett, del CC Sant Francesc d'Assís, Laura Moya Yllanes, del CC Nostra Sra de la Consolació i Aura Foguet Seguí, de l'IES Josep Miquel Guàrdia.
Per la seva banda, Pilar Cavaller Morlà ha estat la tercera finalista autonòmica del concurs en català, i han guanyat, ella i la seva mestra, un viatge a un país d'Europa.