TW
0

Redacció
Maó
El Consorci per al Foment de la Llengua Catalana, COFUC, durant els mesos de juliol i agost durà a terme a Maó, en col·laboració amb la Conselleria d'Educació i Cultura, dos tallers d'acolliment lingüístic (un cada mes), adreçats als joves nouvinguts d'edats compreses entre 12 i 16 anys.

L'objectiu d'aquests tallers és oferir als joves que han de ser escolaritzats al llarg del curs escolar 2009-2010 als centres de Menorca la possibilitat d'introduir-se en l'aprenentatge dels coneixements bàsics de català. Així mateix, poden incorporar-se a aquests tallers joves que, tot i que ja estiguin escolaritzats, tenguin coneixements nuls o molt escassos de la llengua.

Els tallers s'impartiran al Claustre del Carme (aula multifuncional, 1r pis) i tendran una durada de 40 hores, distribuïdes en sessions diàries (de dilluns a divendres) de 2 hores. La matrícula serà gratuïta.

El període d'inscripció per al curs de juliol és del 5 al 25 de juny i per al curs d'agost és del 5 al 24 de juliol. Les inscripcions es podran fer a través de l'oficina INJOVE del c/ de Vassallo, 22A, 07701, Maó. L'horari d'atenció al públic és de dilluns a divendres, de 8.30 a 14.30 h, i el número de telèfon és el 971 36 50 73.