TW
0

CC. Sant Francesc d'Assis
Ferreries
Els equips masculí i femení del CC. Sant Francesc d'Assís, seleccionats pel programa Atletisme divertit , després de participar en les cinc fases realitzades pels distints pobles de Menorca, es van proclamar campions de l'Illa i van ser els representants en la final balear, la qual van guanyar i varen proclamar-se campions de Balears a Manacor.

El passat 23 de maig varen anar a Toledo a disputar el campionat d'Espanya "Jugando al atletismo" (Atletisme divertit). Els alumnes participants de les altres 20 comunitats autonòmiques, presentaven un nivell molt elevat quan a la preparació de les proves, ja que la majoria estaven federats a clubs d'atletisme. Malgrat açò, els alumnes de Sant Francesc d'Assís de Ferreries van demostrar un bon nivell i sobre tot molta motivació, encara que els nervis en alguns casos, van jugar males passades, i no van deixar que demostressin tota la seva vàlua.

Com a premis per la seva participació varen guanyar dos xecs, un de 125 ? corresponent a l'equip femení, i l'altre de 200? per l'equip masculí, tots dos per intercanviar-ho amb material esportiu.

Quant l'organització, la valorem positivament, ja que tant les proves de competició com les activitats de participació i convivència varen estar molt ben organitzades. Va ser una experiència molt gratificant i enriquidora per als fillets i filletes i també per als acompanyants.

Agraïm molt sincerament el recolzament presencial i moral demostrat pels pares dels alumnes participants.

Aprofitam també per agrair el suport rebut per part de l'àrea d'Esports del Consell Insular de Menorca , la federació d'atletisme de Menorca (Víctor Truyol) i de na Lita ( Atleta de Ferreries), així mateix la col·laboració de la coordinadora de Serprosport (Nelsa Magalhaes), també hem de fer notar que vàrem trobar a faltar el suport de la federació d'atletisme balear.