TW
0

Ll. Pons
Maó

S'Hort de Sant Patrici es convertirà el pròxim dissabte en el marc idíl·lic de la Festa - Art - Càncer que ha organitzat l'Associació Menorquina Benèfica Artística (AMEBA) amb el propòsit de recaptar fons per als malalts oncològics a través de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC), ALBA i ASPANOB.

Més de cinquanta artistes col·laboren desinteressadament en aquesta iniciativa que omplirà d'art, música, poesia, dansa i teatre una nit que es promet inoblidable. L'entrada-donatiu és de 200 euros i permet la participació de dues persones a més del dret a escollir una obra pictòrica d'un dels vint artistes que hi participen.

La Festa- Art- Càncer comptarà amb un convidat especial, Albert Espinosa. Enginyer industrial, guio­nista, actor i director de cinema, Espinosa és l'autor del llibre "El món groc" en el que explica les ensenyances que va aprendre durant els seus deu anys amb càncer i com és després de superar-ho la vida sense càncer. Albert Espinosa és conegut especialment per pel·lícules com "No me pidas que te bese porque te besaré", amb la que va debutar com a director a l'any 2007, i "Planta 4ª", en la que explica com va ser la seva experiència a l'hospital des d'una perspectiva distinta i allunyada de la idea que viure a l'hospital és un drama.

Diferents escenaris de Sant Patrici seran els marcs on es desenvoluparà aquesta festa de multi propostes. A més de l'exposició de les obres d'art que es posen a disposició dels assistents, tres performances amenitzaran la jornada. Pere Amilibia i Kaori realitzaran una performance de pintura sorprenent, mentre "Vuelta y Vuelta" ofereixen la seva dansa i Melocotonia realitza un "acting".

A més del propòsit benèfic de la iniciativa a favor dels malalts oncològics, també hi haurà un espai per la vessant informativa. A part de la intervenció d'Albert Espinosa es projectaran diferents documentals i es presentarà novament el llibre "Rock and Dol" que Biel Garriga ha realitzat amb els seus alumnes. La música per altra part no pot faltar en una festa com aquesta en la que hi intervindran tres grups a partir de les 22.30 hores després d'un interessant còctel, els grups són Swing Babies, Agüita i Jambient.

Les entrades per la Festa - Art - Càncer es poden adquirir a les galeries Vidrart de Ciutadella, Xibau de Ferreries i Tres3Tres de Maó o a través de l'adreça electrònica ameb.artistica@gmail.com, en la que també es pot escollir l'obra d'art a la que se té dret per cada entrada.