TW
0

Redacció
Ciutadella

Les publicacions "Allò que es veu i allò que no es veu" i "Sentit comú", de Frédéric Bastiat i Thomas Paine, respectivament, enceten la nova col·lecció de llibres d'assaig que, sota el títol de Pamflets, impulsa Riurau Editors. En aquesta entrega es publicaran texts breus (assaigs, pamflets o bé cartes) que han deixat una petjada important en la història del pensament humà, bé per les circumstàncies en què foren escrits i per la influència que tingueren, bé per l'eficàcia i la força amb què, encara avui dia, ens transmeten les seves idees. El principal objectiu de Riurau Editors és oferir als lectors traduccions de qualitat de clàssics de la literatura universal.

D'altra banda, a partir d'ara, l'editorial ofereix els seus llibres en format electrònic. Les diferents obres es podran descarregar com a fitxers pdf i Mobipocket, sense restriccions de còpia o d'impressió per a l'ús privat. Aquests dos primers llibres de la col·lecció Pamflets es poden obtenir gratuïtament, previ registre en la web de l'editorial www.riuraueditors.cat.

Així, Riurau Editors ofereix un catàleg de tres col·leccions literàries: Clàssics universals, llibres electrònics i Pamflets. Les obres es distribueixen a través de L'Arc de Berà, una iniciativa de Jordi Úbeda, Josep Espar, Josep M. López-Llaví i Joaquim Ensesa que va néixer el 1971 amb la idea de facilitar la distribució del llibre en català.