TW
0

Ocorren coses bones cada dia a les escoles. Hem tingut la intenció, un any més, de deixar-ne feliç constància.

Rosa Carreras
Maó
Sempre per bé, encara que no ho sembli de vegades, el temps passa, i així es succeeixen els cicles. Vitals, laborals, acadèmics... Nosaltres en tancam un avui de cicle. Amb l'edició nombre 230, i a mitjans de juny, el suplement escolar del diari "Menorca" arreplega els xocs de colors escampats i els guarda dins una capsa que tornarà a obrir-se el curs vinent. I amb la mescla pròpia de les bones clausures, de nostàlgia anticipada i satisfacció per la feina feta, arribam al final d'aquest trajecte amb el sac ple d'experiències per recordar i de noves i antigues relacions per mantenir amb estima.

Que servesquin aquestes paraules com a sincer i immens agraïment a totes les persones particulars i a tots els centres educatius d'Infantil, Primària i Secundària de Menorca que heu aportat el vostre granet d'arena durant aquest curs. És un plaer fer feina comptant amb la col·laboració desinteressada de tots vosaltres. El suplement té personalitat pròpia i no és cap secret que li donam entre totes i tots.

La imatge té un pes primordial a les nostres pàgines i és per açò que no podem acomiadar-nos tampoc, sense reconèixer la tasca dels nostres fotògrafs, Javier Coll, Ricardo Álvarez, Luis García i Cris Llufriu. Reconeixement que també mereix en Zaca, el nostre genial maquetador sense el qual poques coses serien possibles.

El món està acostumat a sentir a parlar de l'Educació als mitjans de comunicació en negatiu i amb veus adultes. Tanmateix, en aquest racó de la Mediterrània fem les coses d'una altra manera; ens fixam en les petites grans victòries quotidianes i donam importància a temes i persones que d'altra manera passarien desapercebudes. Ocorren coses bones cada dia a les escoles. Hem tingut la intenció, un any més, de deixar-ne feliç constància.