TW
0

"Històries de pirates, bruixes i dracs" és el títol d'aquesta publicació en la que hi participen deu centres de Menorca amb un conte de cada escola

Redacció
Maó
La La Conselleria d'Educació i Cultura ha editat el llibre titulat "Històries de pirates, bruixes, i dracs", que és un recull de setanta nou contes molt interessants i entretinguts, escrits per alumnes de tercer i quart de Primària d'arreu de les Illes Balears.
L'activitat forma part del Pla de suport a la lectoescriptura que duu a terme l'Institut per a la Convivència i l'èxit escolar. Aquest curs l'objectiu principal del Pla ha estat la millora de l'eficàcia lectora com a eina fonamental per a l'aprenentatge escolar i la vinculació de la família en aquest aprenentatge.

A Menorca hi han participat deu centres en total i s'han seleccionat, per a ser editats, un conte de cadascuna de les escoles.
Els autors dels contes són: Sònia Riudavets (CP Francesc d'Albranca), Marta Camps (CP Mare de Déu del Carme), Maria Barber (CP Mateu Fontirroig), Júlia Moll (CP Joan Benejam), Javier Goñalons (CP Pintor Torrent), Marc Pons (CP Pere Casasnoves), Damià Triay (CP Mare de Déu del Toro d' Es Mercadal), Ada Morillo ( CP Mare de Déu de Gràcia), Claudia Fiol (CP Sant Lluís) i Rafa Anglada (CP Mare de Déu del Toro de Ciutadella).

Els contes també es poden llegir a la pàgina http://convivexit.caib.es
El divendres 12 de maig, en l'acta de cloenda del Pla de suport a la lectoescriptura, el Director Territorial d'Educació i el Director de l'Institut per a la Convivència, van lliurar un exemplar del llibre als autors que estaven acompanyats per els pares i els mestres.