TW
0

CP Pere Casasnovas
Ciutadella
El passat divendres dia 12 de juny els tres grups de P3 del C.P. Pere Casasnovas (aules des Moixos, Peixos i Toros) juntament amb les nostres tutores Joana, Pepi i Cati vam fer una sortida, per anar d'excursió a Cala Galdana. També destacar que ens van acompanyar en aquesta ocasió especial alguns mestres de suport de l'escola: Fina, Rita, Marta, Biel, Pili i Margarita.

La sortida es va fer entre les 9 i les 14 hores, és a dir, el nostre horari escolar. La partida va ser fantàstica, tothom estava nerviós per anar d'excursió, era una novetat per noltros. Vam sortir els grups un per un i agafats de la mà d'un company de la nostra classe. Vam pujar a l'autobús i damunt les 10.30 vam posar peus a la platja de Cala Galdana. Vam cercar un lloc on hi hagués una mica d'ombra i vam triar la part esquerra de la platja, on hi ha un pinar. Es van fer tres rotlos grossos, un de cada aula, per disposar-nos a berenar tot junts. Cadascú duia el seu berenar i la cantimplora d'aigua que havíem preparat a casa amb anterioritat. Una volta tots vam acabar de berenar i mentre fèiem la digestió, vam jugar a ombra amb els poals i pales. Ens ho vam passar genial jugant amb els poals, fent castells, algunes mestres van fer ponts amb l'arena, recollint bolles d'algues, agafant garrotets, i sobretot observant i manipulant totes les petites cosetes que trobàvem per allà. Per fi va arribar l'hora de fer una nedadeta, cadascú de la seva manera, n'hi havia que fins i tot feien algunes calades, i principalment esquitxos i així ens vam refrescar.

La platja estava preciosa, ben neta i ben blava, feia ganes quedar-s'hi una mica més però el rellotge era el que manava. Vam sortir de l'aigua per eixugar-nos i canviar-nos de roba perquè a les 13 hores ja venien els autobusos a cercar-nos per retornar-nos a l'escola. Tant d'anada com de tornada de la platja vam aprofitar per contemplar i observar els ànecs que hi ha dins el torrent i que tanta gràcia ens van fer veure, perquè enfonyàven el cap dins l'aigua i sempre cerquen menjar perquè la gent n'hi tira.

Eren prop de les 14 h i vam arribar a l'escola, havíem d'esperar que prest arribarien els pares i/o avis a recollir-nos.

Ha estat fantàstic, esperam repetir-ho més vegades.