TW
0

CC La Salle
Maó
Els fillets i filletes de P5 hem tingut la sort de poder compartir vivències, experiències i emocions amb els avis de la Residència de la Gent Gran de Maó del Consell insular de Menorca. El primer dia van venir en Paco i en Jordi.

En Paco és fuster i en Jordi feia de pagès. Tots dos ens van mostrar les seves eines, els noms dels estris i com els utilitzaven.

El segon dia va venir en Jordi molt ben acompanyat d'en Pedro, na Margarita i na Joana. Ens van contar un conte i vàrem pintar un dibuix. Han estat uns dies inoblidables!

Hem pogut comprovar que aquest apropament de generacions enriqueix molt el dia a dia, tant dels avis com dels fillets. Uns aprenen dels altres. No hem d'oblidar que els avis representen la cultura, saviesa i experiència mentres que els fillets són innocència, futur, ganes d'aprendre...el fillets han après a respectar-los, a ajudar-los i a ser solidaris amb els avis. Aquests, ens han aportat coneixements,valors, tendresa i emoció, molta emoció.

Per altra banda ens van mostrar la seva llar: La Residència i tota la bona feina que fan. Sembla mentida que a pesar de tenir molts, molts d' anys no els hi falten les ganes per mantenir-se en forma: gimnàstica, excursions, estimulació cognitiva, tallers ocupacionals... Ah ! I moltes ganes de jugar ja que, a més de convidar-nos a berenar, després vàrem jugar tots junts al pati de La Residència. Això és aprofitar la vida saludablement: Ens van ensenyar que per mantenir-se actius no importa l'edat. Esperem que l'any que ve puguin tornar!