TW
0

R.M.
Ciutadella

La cita és el proper divendres dia 26 a la sala Akelarre de Maó. A partir de les 23.30 hores, Powertrip presentarà el videoclip del tema "Monkey Off My Back", que també dóna títol al primer compacte del grup, i oferirà un concert amb la millor música cuinada a l'Illa.

Josep Allès i Lou Llambías firmen un treball audiovisual que compta amb la col·laboració especial de l'actriu menorquina Queralt Albinyana. Una nit que promet sorpreses i regals -les 50 primeres persones que entrin a la sala seran obsequiades amb una camiseta powertripera-, però a on per damunt de tot primarà el rock de qualitat de la mà (les veus i els instruments) de Pedro Sánchez, Tony Olmedo, Salva Llabrés i Joe Vinent. Influències com Black Sabbath, Soundgarden o Pearl Jam per gestar l'estil propi d'un grup de músics amb moltes ganes de rock'n'roll i de potent directe.

A l'espera de tancar més dates de concerts, els Powertrip actuaran a l'OAR de Ciutadella -amb els Smiling Iguanaz- el proper agost. Tota la info disponible al seu myspace www.myspace.com/powertriptheband.