TW
0

Redacció
Ciutadella

L'editorial de recent creació a l'Illa, Ses Voltes, ha esgotat en tan sols un mes la seva primera publicació "Menorquins a Mauthausen", de la que se n'han distribuït un total de 500 exemplars. El llibre és fruit de la recerca de dos dels investigadors més destacats de l'àmbit menorquí, Miquel Àngel Limón i Joan F. López Casasnovas. Dos treballs que tracten de les conseqüències terribles de les ideologies totalitàries i que volen ser un homenatge a les persones que van ser empresonades, torturades i assassinades als camps de concentració d'arreu d'Europa.

L'obra consta encara d'una tercera part en la que es relacionen els deportats nascuts a Menorca. Un llistat de més de vint-i-un noms amb dades més o menys extenses que expliquen la seva terrible història en el camp de concentració. El recull el firma Xicu Lluy.

L'èxit editorial encoratja Ses Voltes a seguir endavant amb el projecte literari, un projecte que pròximament preveu la publicació d'un conte il·lustrat de caràcter reivindicatiu.