TW
0

R. M.
Maó

És possible reunir la rumba, el flamenc, el tango, el pop i l'electrònica musical més experimental i interactiva? La resposta és sí. Es tracta de la proposta per aquest mes de juliol a Sa Terrassa des Claustre de Maó, una atractiva programació que reuneix diferents estils musicals sense deixar de banda la qualitat de les actuacions.

Avui diumenge, a partir de les 20 hores, està prevista una nit de rumba a càrrec de Juncal, un acte que, com la majoria dels concerts, és de caràcter gratuït. El dimarts 14, a les 22 hores, actuarà la cantautora Lorena. El dimecres 15, a les 21 hores, s'oferirà el documental "Això no és el Dakar", mentre que dijous 16 (20.30 hores) torna la música amb Es Rebost primer i amb la música gitana de l'est d'Anikó, a partir de les 22 hores. Divendres 17 (22 hores) tangos des d'Argentina amb El Deschave. Diumenge 19 (20 hores), el flamenc arriba des de Granada de la mà d'Ana Sola Grupo, mentre que dimarts 21 (22 hores) és temps per a escoltar el pop fet a Barcelona de Carlos Cros i Axel Pi.

Una de les propostes més innovadores es presentarà el dimecres 22, a les 22 hores, amb l'electrònica i els visuals d'un projecte gestat pel Grup de Tecnologia Musical de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona. El "Reactable" és un nou i revolucionari instrument musical que combina les tecnologies més avançades i a on el músic controla el sistema mitjançant la manipulació d'objectes a una taula rodona i lluminosa. Per a l'ocasió s'oferirà una demo i una sessió electrònica.

El dijous 23 tornarà a sonar Es Rebost, a les 20.30 hores, i el funk fusió andalús de Proyecto Hambre, a les 22 hores. I finalment, la programació de juliol de Sa Terrassa des Claustre de Maó clourà divendres 24 amb una nit d'havaneres, per a la que sí que es requerirà entrada, i que començarà a partir de les 22 hores.