TW
0

R. M.
Ciutadella

A Pepe King, -com ell mateix corrobora-, ja li quedava poc més a fer com a músic que gestionar la seva pròpia sala de concerts. Dit i fet, des de mitjans del mes passat està al capdavant del Magnetic's Bar a Sa Caleta, juntament amb Miquel Pons. Ambdós han apostat per una programació d'estiu ja consolidada que compta amb grups de Menorca. En la seva fita per convertir-se en un espai de referència, el local podria ser escenari del proper Nadal Rock, així com d'altres esdeveniments impulsats per l'Associació de Músics Independents de Ciutadella (AMIC).

De dilluns a diumenge, a partir de les 20.30 hores, la música, la dansa i l'art no falten al Magnetic's amb diferents actuacions -d'entrada gratuïta- programades a les 22 hores. Així, la setmana comença amb la música de Streetnoise amb David Marqués (bateria), José Montes (baix), Guillermo Pons (guitarra), Pepe King (guitarra) i Shanti Gordi (teclats i veu). Un concert amb la millor música de Supertramp, Carlos Santana, The Doors, The Allman Brothers, Brian Auger o Steely Dan, entre d'altres.

El dimarts sessió de karaoke i dimecres l'actuació de Freesoul amb Siscu Caballero (percussió), Pepe King (guitarra acústica) i Jessika Caules (veu) que sonen les versions de Aretha Franklin, Janis Joplin, Alicia Keys, Joss Stone, Ray Charles o Lizz Wright.

Dijous, nit de flamenco amb Juan Torres (guitarra), Laya Costas (ballarina) i Sara Sambola (veu). Divendres, balls de saló; dissabte, salsa i diumenge una jam session a la que el públic també és protagonista.
Amb un aforament per a entre 200 i 250 persones, Magnetic's també obrirà les seves portes a l'hivern. "Volem que arribi a ser un espai de referència per a la música en directe i per a l'art", explica Pepe King qui avança una de les properes propostes del local que passa per exposar l'obra artística de diferents autors a la sala.