TW
0

R.M.
Ciutadella

L' estiu passat ja apostaren pel directe i enguany repeteixen amb molta més força i un bon ambient. El bar OAR de Ciutadella ha consolidat la seva programació musical per als mesos de més calor, a on es donen cita diferents estils i fins i tot hi ha cabuda per a la dansa. "Durant l'hivern ja hem mantingut el calendari de concerts per a intentar donar més vida als caps de setmanes ciutadellencs", explica Jesús Llufriu, gerent del local.

Les actuacions que tenen lloc els divendres, a partir de les 21.30 hores, s'emmarquen al programa cultural i de dinamització de l'Ajuntament de Ciutadella "Estiu Actiu". Així, el proper dia 31 està previst un concert a càrrec de Tía María. Ja a l'agost, el calendari s'obre amb Diego Paqué (dia 7). El dia 14 recull el relleu el Quartet Diferent. Dia 21 nit de rock per partida doble amb els Smiling Iguanaz i Powertrip; i per acabar el mes, dia 28, actuarà Swing Babies.
Una vegada finalitzada la temporada, l'OAR no escatimarà en esforços per tal de poder duu a terme un esdeveniment ben especial en el que ja s'hi està treballant. Per Nadal està previst retre homenatge a un dels referents musicals per excel·lència, Bob Dylan. Per a l'ocasió es convidarà diversos grups de l'Illa perquè facin una interpretació -cadascú en la seva clau- dels temes més populars del reconegut músic, compositor, cantautor i poeta. Ara per ara, els noms que sonen per participar en aquest acústic són Puretones, Leonmanso, Joan Torres, Smiling Iguanaz, Shanti Gordi, Delên o Guiem Soldevila.