Comèdia. Les situacions plantejades van provocar moltes rialles. - A.G.

TW
0

El grup teatral Set de Menorca va presentar dissabte i diumenge el seu darrer muntatge "Açò és un show", un vodevil un tant extravagant i divertit, original d'Hugo Daniel Marcos. L'obra va fer riure per les butxaques al nombrós públic que assistí a les representacions.

Set de Menorca, nom adoptat pel grup de teatre que dirigeix J. Ramón Roselló, en aquesta ocasió no està format per set personatges com podria semblar pel seu nom, sino que es tracta d'una obra amb un elenc molt dens, ja que formen part de la companyia setze persones, cosa que crea un moviment escènic viu i dinàmic el que fa molt entretinguda i amena la seva ficció.

Formaren part del repertori Paqui Martín, Rosa Pasqual, Lola Mir, Lorena Garri, Inma Badia, Pili Yamuza, Bea Dalmau, Tere de la Fuente, J. Ramón Roselló, José A. Forner, Joaquín Garcia, Pere Timoner, Perico Moll, Paco Mercadal, Rafel Gomila i Alex Sherer.
El públic es va divertir molt amb les caricaturesques situacions i escenes de doble sentit, i aplaudí reiteradament la representació rebent director i intèrprets felicitacions al final de l'espectacle.