TW
0

La Rondalla d'Alaior i el Grup de Ball van celebrar el passat dia 1 de maig una audició i ballada extraordinària a Sa Plaça d'Alaior, amb la participació dels membres actuals de la formació i integrada també per gent que abans hi havia participat, però que per diferents motius havia tingut que deixar aquesta activitat. Va ser una celebració molt festiva, plena sa plaça d'espectadors que contemplaven les evolucions dels balladors i balladores i escoltaven les velles i sempre atractives tonades de la nostra música popular. Molts balladors, tant del poble com de fora, que es volgueren sumar a aquest aniversari actuant amb el grup de dansa d'Alaior, formaren l'ample cercle de dansaires animant el capvespre primaveral del Primer de Maig omplint de alegria i de música aquestes hores del capvespre.

Posteriorment a la sala d'activitats de l'Ajuntament, tots junts participaren d'una picada, sent ocasió de rememorar fets i anècdotes viscudes durant aquests passats quinze anys.
El president de la Rondalla i Grup de Ball d'Alaior Víctor Ameller Gornés i membres de la agrupació reberen moltes felicitacions per aquesta trajectòria i per la important tasca de preservació i recuperació de pàgines valuoses de la nostra cultura popular.