TW
0

Centenars de persones van gaudir ahir al llarg de tot el dia del Vega Jazz, amb la millor música en directe a l'entorn natural del "Palmeral" de Cala en Blanes. La convocatòria lúdica i musical de Jazz Obert arribà amb molta festa en el primer dia primaveral després de jornades de mal temps. La presència del sol i la diversió de l'anar a fora engrescaren al públic que s'entregà a les actuacions de grups de música local convidats per Jazz Obert.

El Vega Jazz començà damunt les dues del migdia amb el grup SAD, mentre la gent gaudia del picnic. Terry Cox (bateria), Ícar Toset (guitarra), José Gómez (baix) i Nacho Aparicio (guitarra) oferiren una actuació de jazz mentre la gent dinava. A la sobretaula actuaren Funkdizion, amb música funky a càrrec de Rut Florit (veu), David Marquès (teclat), Toni Genestar (bateria), José Montes (baix) i Nacho Aparicio (guitarra). Després, la gent s'animà amb la potència de l'ska del grup Uas3, format per Andreu Febrer "Sandor" (teclat i saxo), Carlos Coll (baix) i Edu Coll (bateria).

La festa del capvespre continuà i acabà, passades les set, amb Agüita (Paco Higuera, Ricart Amaya, Sandor, Mika Lecuyer, Lorena Martí, Diana Ibáñez, Miguel Moreno, Irene Wilhemi i Xavi Triay).

Després del caos d'aparcament de l'any passat, enguany l'accés al Vega Jazz ha estat un èxit amb una millor coordinació de la movilitat i amb l'ús de la velo per molts per arribar-hi. El proper concert del Festival Internacional de Jazz serà el divendres, dia 14, a les 22 hores, al Casino Nou de Ciutadella amb Giulia Valle Group. A la vegada, Jazz Obert manté oberta fins dia 15 l'exposició del concurs de cartells del festival d'enguany, que es pot visitar al 'Saura Morell'.