TW
0

L'Ajuntament de Ciutadella, juntament amb Carites, el GOB, Ciutadella Antiga, el Moviment de Renovació Pedagògica de Menorca (MRPM), el Fons Menorquí de Cooperació i la Ludoteca Municipal han preparat per aquest proper diumenge, una jornada de jocs per commemorar el Dia Internacional del Joc que es celebra el 28 de maig.

De 10 a 13 hores, es faran diversos tallers i activitats variades a diverses places de Ciutadella, no només per a fillets sinó també per adults. Així, al pati de Santa Clara, el GOB i Ciutadella Antiga organitzaran jocs de peces; a la Plaça de la Catedral, la Ludoteca i farà jocs populars; a la Plaça des Pins, les àrees d'Educació i Serveis Socials prepararan jocs de taula i manualitats; a la Plaça del Roser, el Fons Menorquí i l'Associació de Senegalesos hi faran jocs de taula i jocs del món; mentre que al Pati de Sant Pau, Càrites i el Moviment de Renovació Pedagògica organitzaran jocs simbòlics i de construcció. Per altra banda, Ciutadella Antiga repartirà als comerços associats unes baldufes de cartró perquè les regalin als seus clients des de dijous fins dissabte.

D'aquesta manera, Ciutadella s'adhereix a una jornada reconeguda internacionalment que pretén posar de manifest la importància del joc i les joguines en el desenvolupament i la formació dels fillets, ja que potencia la creativitat, afavoreix la relació entre individus i fa que els infants aprenguin a superar conflictes.