Assaig. La banda prepara el concert amb molt d’entusiasme. - B.M.D.M.

TW
0

La banda de música des Mercadal dóna la benvinguda a l'estiu amb dos concerts refrescants i plens de ritme. Les actuacions tindran lloc demà divendres a les 20.30 hores a la Plaça de l'Església de Fornells i dissabte, també a les vuit i mitja de la nit al pati del Col·legi Públic Mare de Déu del Toro des Mercadal.

El concert comptarà amb dues parts ben diferenciades. La primera d'elles inclourà dos 'medleys', un d'ells del grup Deep Purple i l'altre sobre algunes de les melodies que va popularitzar el guitarrista mexicà Carlos Santana. Aquesta primera tanda es completarà amb "Legends of rock" i "Soul Bossanova". La segona part, que serà el plat fort del concert, comptarà amb quatre peces de Queen i que seran "Innuendo", "Bohemian Rhapsody" i els temes de gran renom internacional "We are the champions" i "We will rock you".

La banda de música des Mercadal agraeix la col·laboració de professionals d'altres bandes de l'Illa tenint en compte que és una banda jove i amb la necessitat de comptar amb recolzament de músics experimentats. Així mateix ha incorporat joves músics procedents de l'escola de música des Mercadal, que fa que la mitja d'edat de la formació sigui cada cop més baixa.