TW
0

El passat diumenge a la nit, al pati del Col·legi sant Francesc, tingué lloc un magnífic i intens concert de la banda de música de Ferreries, dirigida per Josep Agustí Colom.
El concert l'obrí, com quasi sempre, un pasdoble "Viva el pasodoble" (arrg. M. Bonacherra). Alvamar Obertura (James Barnes), fou la següent obra interpretada, la qual, deixà palesa la tasca feta en els assajos i que en fermesa fou executada. Amb "Robin Hood Prince of Thieves (Michael Kamen), clouria la primer part del concert. En aquesta obra la banda amarava musicalitat i fantasia, on la sensualitat i l'exigència de l'heroisme de la mateixa obra queden molt ben exposats. La segona part s'obrí amb "Juana de Arco" (poema medieval per a banda de Ferrer Ferran).

El concert finalitzà amb un ball romàntic "Danzón núm. 2" (Arturo Marques). Les percussions tropicals i el ritme dels instruments que sembla que ballen al so que interpreten, aixecaren dempeus el públic que aplaudí, amb força, tan magnífica interpretació. Davant la insistència del públic, s'oferiren dos bisos: el "Viva el Pasodoble", el qual, Josep Colom dedicà a l'expresident de l'Ateneu Musical, Basili Martí, i un fragment del "Danzón".