TW
0

El passat diumenge dia 21 en el Club de Jubilats d'Alaior va tenir lloc un atractiu concert a càrrec de la cantant i autora alaiorenca Eva Pons, molt coneguda i admirada pels nostres ciutadans i que va comptar amb una audiència (unes dues-centes persones) que omplí l'aforament del local.

Eva Pons va estar magnífica en les seves interpretacions mostrant, una vegada més, una veu dolça, potent i acaronadora. Va demostrar la seva versatilitat, ja que va executar un repertori integrat per cançons menorquines, i alguna del Festival de la Cançó d'Alaior, essent una cantant que generalment, interpreta temes propis i en ocasions cançó d'autors internacionals.

La cantant, acompanyada en aquesta ocasió pels guitarristes Ignasi Comelles i Nico Guash, interpretà un repertori preparat adequadament. En diverses ocasions va demanar al públic que cantés amb ella les cançons que sabessin i així ho feren, ja que foren cançons populars molt conegudes per tothom i va ser molt aplaudida. Entre d'altres va interpretar "Menorca", "Són teus ullets", "Na Nena", "Xoroi", "Escolta es Vent", i com a cloenda del concert no va dubtar en demanar a alguns membres del club presents a la sala que sortissin a acompanyar-la per interpretar una peça molt especial, "L'Himne del Club de Jubilats d'Alaior", acabant el concert cantant tots junts el que s'ha fet cançó insígnia de la dinàmica entitat alaiorenca.