BISBE. Auxiliar de Barcelona. - Archivo

TW
0

Monseyor Sebastià Taltavull, bisbe auxiliar de Barcelona, ha estat triat president de la Comissió Episcopal de Pastoral per al trienni 2011-2014. L'elecció del bisbe Sebastià ha tingut lloc en el decurs de l'Assemblea Plenària de la Conferència Episcopal Espanyola que es desenvolupa aquests dies a Madrid i a la qual el cardenal Rouco Varela ha renovat el seu mandat.

En raó d'aquest càrrec, el prelat ciutadellenc passarà a formar part de la Comissió Permanent de la institució que integren els bisbes espanyols i aprofundirà la seva relació amb la mateixa. Des de 2002, monsenyor Taltavull fou membre del Consell Assessor de la Subcomissió de Catequesi de la CEE i, des de juny de 2005, Director del Secretariat de la Comissió Episcopal de Pastoral. Des de 2009 es membre de l'esmentada comissió i de la Comissió Episcopal de Mitjans de Comunicació Social.

Monsenyor Piris
Així mateix, de les votacions de dimarts va resultar un nomenament per un altre conegut de la Diòcesi menorquina, en ser triat com a president d'aquesta darrera comissió, monsenyor Joan Piris, qui fou bisbe de l'Illa fins juliol de 2008.