Lliurament. L’acte va ser molt emotiu per al cantant alaiorenc. - A.G.

TW
0

L'Associació Camerino 22 d'Oviedo, que desenvolupa una tasca rellevant en el món de l'òpera, ha lliurat aquest any el premi que porta el seu nom al baix baríton alaiorenc Simón Orfila, que ha tingut destacades actuacions en el teatre de la capital asturiana.
Els membres de l'associació celebraren aquesta entrega per primera vegada fora d'Astúries, ja que Simón Orfila estava actuant en el Gran Teatre del Liceu en el paper d'Enric VIII de l'òpera "Anna Bolena". Acabada la representació, li feren el lliurament d'aquest guardó corresponent a la temporada 2009/10 en el saló del Cafè de l'Òpera, situat davant el Liceu.

Simón Orfila va dedicar unes paraules d'agraïment als assistents destacant que era el primer premi de la seva carrera i a la vegada el fet que s'haguessin desplaçat des d'Oviedo per a fer-li aquest lliurament del que es sentia molt content i orgullós.

El cantant afronta un futur ple de dates amb actuacions a diverses ciutats d'Espanya i estranger. Després de les funcions en el Liceu de Barcelona, ara està actuant amb la mateixa obra i paper d'Enric VIII a Lleida, i del 27 d'abril al 20 de maig participarà a l'òpera de Donizetti "Lucia di Lammermoor". Seguidament es desplaçarà a Florencia per a les representacions de "L'incoronazione di Popea" en funcions del 18, 20 i el 22 de juny.

El juliol té una cita a Montpellier en un Festival de Radio France per interpretar l'òpera "Goyescas" de Granados. El setembre es desplaçarà a Milan on participarà a l'elenc de "La Dama del Lago" al Teatro Alla Scala di Milano i el novembre tornarà a Barcelona per interpretar al Gran Teatre del Liceu "Linda de Chamoniix".