VADELL. És delegat de catequesi de Mallorca i rector de vàries parròquies - Arxiu

TW
0

El programa "Humans" que presenta i dirigeix Toni Fullana, oferirà avui, un reportatge i entrevista relacionats amb dues activitats que aporten molta vitalitat, i mobilitzen a moltes persones.

Per una part serà el reportatge titulat: "Sense tu no som nosaltres". En el qual es resumeix la trobada anual de voluntaris de Càritas, que dies passats es va dur a terme a Es Mercadal. A aquesta trobada hi van participar, per una part, treballadors de Càritas donant una explicació del funcionament i per altre, voluntaris que exposaren la seva experiència de servei. Va ser una manera de conèixer-se tots i descobrir la complementarietat de tots per formar Càritas. El reportatge recull moltes declaracions de participants i diferents moments de la trobada.

També, diumenge passat, es celebrà a Es Mercadal, la IV trobada de Famílies. Va ser una altre bona experiència de participació i contingut.

A "Humans" s'ofereix una entrevista a Mn. Antoni Vadell, delegat de catequesi de Mallorca i rector de vàries parròquies. En Toni va oferir a la trobada de Famílies la xerrada: "Un Déu engrescador". D'aquest tema se'n parla a l'entrevista que se li va fer al plató, acabada la trobada d'es Mercadal. També, durant l'entrevista es veuran imatges de l'activitat.

Es podrà veure a Televisió Menorquina avui divendres a les 13.15 i a les 21.10 hores.