INAUGURACIÓ. Va tenir lloc divendres. - J.J.

TW
0

Acompanyat d'un bon grapat de gent, amics i coneixedors de l'obra fotogràfica de Toni Vidal, el passat divendres s'inaugurà una exposició d'aquest reconegut i prestigiós fotògraf a la galeria Xibau de Ferreries.

Tant el conseller de Cultura, Joan Lluís Torres, com el director de la galeria, Maties Sansaloni, manifestaren la capacitat creativa de Vidal i l'oportunitat d'aquesta exposició que en aquell moment inauguraven.

Per altra banda, la periodista Clara Camprubí, feu un relat, acompanyada per la projecció d'imatges, sobre alguns moments de la vida del fotògraf, que ella, amb la seva família, han pogut compartir, fruit d'una llarga amistat.

L'exposició la composen fotografies de gran format, de dues èpoques ben diferenciades. En la primera la figura humana i el paisatge urbà formen l'eix central de l'obra. La segona té com protagonistes les roques i vegetals, entre d'altres objectes inerts com a motiu creador, que mitjançant l'objectiu de Toni Vidal, cobren vida, en un mon de colors, i figures capritxoses que expressen quelcom més del que s'espera, com potser d'una simple pell de ceba. L'exposició romandrà oberta fins dia 30 d'abril.