La fira CelebrAmenorca ofereix tot d’idees de decoració i moda per celebrar bodes i altres esdeveniments. | Josep Bagur Gomila

TW
2

Un bar-llaüt saludava ahir els curiosos a la recerca d'idees originals que acudien a la fira de nuvis CelebrAmenorca, que s'inaugurava amb karaoke i un concert de Cris Juanico.

La varietat marca aquesta tercera edició de la mostra, d'entrada lliure i que es celebra al recinte firal des Mercadal fins dimenge. Els 63 expositors dedicats a moda, maquillatge, perruqueria i organització d'esdeveniments, el doble que en la primera edició, posen a disposició dels clients tot tipus de serveis i productes adaptant-se a la butxaca i les preferències per aconseguir una boda de somni.

En aquest sentit la lògica del do it yourself s'ha convertit en una de les protagonistes i alguns dels estands aporten idees per dissenyar un mateix els detalls de la celebració. El taller de brodat, a càrrec de Pigillida, i el taller d'automaquillatge a càrrec de Mary Kay, programats per avui a les 10 i a les 18 hores respectivament, complementen aquest tipus d'oferta.

Les desfilades de les últimes tendències en moda nupcial segueixen sent el plat fort d'aquest acte que els organitzadors, Toni Olives i Mireia Martí, pretenen convertir «en una altra festa», amb tallers i concerts, previstos al llarg de les jornades d'avui i demà.

Els organitzadors esperen superar en aquesta tercera convocatòria els 4.000 visitants de l'any passat.