TW
0

Alaior viurà aquest dissabte el seu particular dia de tardor, en què seran protagonistes els productes i les tradicions pròpies d'aquesta època de l'any. Serà de la mà de la Fireta de Tardor, un esdeveniment que arriba ja a la seva cinquena edició.

La Fireta de Tardor tindrà lloc a la Plaça des Ramal, i està organitzada per la regidoria de Festes i Mercats de l'Ajuntament d'Alaior, en col·laboració amb el bar Transparent.

Aquesta és una iniciativa de tipus festiu i comercial al voltant de les tradicions més arrelades de la tardor, com ara la festivitat de Tots Sants i d'altres de més noves i originàries d'altres indrets, com la de Halloween que s'ha anat incorporant els darrers anys.

A la fira es podran trobar productes típics com granades, moniatos, caquis, codonys, taronges, carabasses o verdures, o mels, confitures o embotits tradicionals. Tampoc faltaran a la cita els típics bunyols de Tots Sants. Així mateix, s'hi incorporen expositors amb articles relacionats amb les celebracions pròpies d'aquests dies, com ara flors o espelmes per al cementiri, disfresses, llibres o complements de Halloween.

La fira, que serà de 10 a 14 hores, s'acompanyarà d'un programa d'activitats paral·leles, com un taller infantil a primera hora, l'espectacle del grup d'animació EsportArt (11 hores), i l'actuació musical del grup Jazzticfart (12.30 hores).