Programa de Nadal. Alaior 2016

TW
1

La regidoria de Festes de l'Ajuntament d'Alaior ha organitzat un any més un extens programa amb més de 70 activitats per celebrar el Nadal, consolidant les novetats de l'any passat, i que tindrà com a punt de partida destacat el tradicional mercat de productes nadalencs, aquest mateix cap de setmana a la Plaça des Ramal.

L'Ajuntament ha decidit donar continuïtat enguany a la ubicació de la Revetlla de Cap d'Any, que es va celebrar l'any passat per primer cop a la Plaça des Ramal i va ser tot un èxit. Les actuacions aniran a càrrec d'Orquesta Huracán i DJ Ritmo Menorca.

També s'ha decidit repetir per segona vegada consecutiva l'anomenada «Nit de Tributs», que enguany serà dia 23. Així, el Poliesportiu Municipal acollirà un concert, a partir de les 23 hores, amb Willy & The Poorboys (tribut a Creedence Clearwater Revival) i The Binigaus Band (tribut a Elvis i a Queen).

Noticias relacionadas

També s'ha de destacar la revetlla del dia de Nadal, el 25 de desembre, amb els Dj Ritmo Menorca al Poliesportiu Municipal.

A més, aquest Nadal s'ha convocat per segon any consecutiu el concurs de mostradors i decoració general d'establiments, amb l'objectiu de dinamitzar i potenciar el comerç local.

Seguint la tradició, dia 30 de desembre es portarà a terme la VI Sant Silvestre Nocturna Alaior 2016.