La decoració prenadalenca promoguda per l’Ajuntament i Ciutadella Antiga va començar a abrillar aquest dimarts als carrers de Ciutadella | Laura Amores

TW
6

L'encesa de l'enllumenat nadalenc va protagonitzar aquest dimarts a Ciutadella el moment més espectacular de l'inici de les festes de Nadal, Cap d'Any i Reis, que es perllongarà durant les properes quatre setmanes.

Milers de bombetes enlluernaran els carrers i els espais públics més cèntrics de la ciutat, gràcies a la iniciativa impulsada per l'Ajuntament i la col·laboració de Ciutadella Antiga, que també s'implica en la revitalització comercial de la ciutat.

Noticias relacionadas

L'esdeveniment va ser seguit per centenars de persones, entre adults i fillets, que així mateix van poder gaudir de l'espectacle familiar a càrrec de la companyia La Tal, que va mostrar el seu «Carrilló musical», celebrat a la Plaça de la Catedral.

L'enllumenat nadalenc encès aquest dimarts està instal·lat a l'obelisc de la plaça des Born, l'arbre de Nadal de la plaça de ses Palmeres, ses Voltes i als carrers Major des Born, Maó, Seminari, Roser, Santa Clara, Carnisseria i Portal d'Artrutx.

Lea la noticia completa en la edición impresa del 07 de diciembre en Kiosko y Más