Navidad 2016

El betlem de Santa Clara, al detall

Un vídeo de sis minuts ensenya el muntatge, que enguany és un homenatge als refugiats

|

Valorar:

Vídeo del betlem de Santa Clara

Pere Mesquida

És un dels betlems més visitats a l'illa i més reconeguts durant les festes de Nadal. És el que realitzen cada any les monges del monastir de Santa Clara de Ciutadella, que cada any sorprèn per l'espectacularitat del seu muntatge

Enguany el betlem és un homenatge als refugiats de la guerra de Síria i s'ha muntat sobre una petita rèplica de la ciutat de Palmira, que tot i ser designada Patrimoni de la Humanitat, ha estat devastada durant el conflicte. Segons les monges, el muntatge vol recordar "tots els refugiats de Siria i les persones que travessen desers i mars per tenr una vida digna".

Però el betlem té, como no podía ser d'altra forma, un toc menorquí. El naixement s'ha reproduït a la platja de Pregonda, com a símbol de la destinació de les barques de travessen el Mediterrani.

Per a tots aquells que no l'hagueu visitat encara, s'ha publicat un vídeo de més de 6 minuts en el que es detallen totes les etapes representades, des de l'anunciació fins a la fugida cap a Egipte. El vídeo ha estat gravat per Pere Mesquida.

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

Anterior
Página 1 de 1
Siguiente

Berta Veiga
Hace más de 4 año

MARAVELLOS. EMOCIONANT........... GERMANES CLARISSES. GRACIES A TOTS/ES PER CONSTRUIR AQUEST MAGNIFIC I ARTISTIC BETLEM I....PER RECORDAR-NOS UNA VEGADE MÉS EL QUE SUFREIXEN TOTS EL REFUGIATS...... TAN A PROP NOSTRE I... TAN ENFORA AL MATEIX TEMPS, gracies Pere Mesquide.

Valoración:menosmas

manumenorca
Hace más de 4 año

... el belén está bien, como cada año, pero el vídeo es una pasada... iba a comentar lo de los mercaderes en el templo que vuelven a las andadas, lo del templo de otras religiones ancestrales suplantadas, lo de que la destrucción de las ruinas patrimonio de todos culpa de la religión encarnada en esos fanáticos, lo de... es igual, el vídeo es una pasada.....

Valoración:menosmas

He eeee
Hace más de 4 año

Joana, de verdad ? El 100€ de refugiados son islamicos. No creen en dios de iglesias. Ni en belenes.

Otra cosa. Un español o menorquín , podrá recibir las ayudas y privilegios de un refugiado? Me refiero a piso , trabajo , comida , estudio gratis si tiene hijos ,, eso nada más pisar España?

Si es así donde hay que apuntarse.

Valoración:5menosmas

Joana Isabel
Hace más de 4 año

Preciós betlem... Un detall molt encertat tenir present als refugiats que no poden ser al seu païs degut a confilictes bèlics.... Realment, Jesús és fa present en ells.

Valoración:4menosmas
Anterior
Página 1 de 1
Siguiente