Participants i membres del jurat del concurs Alternachef 2017. | CIMe

TW
0

Els fogons del concurs AlternaChef van tornar aquest passat dissabte as Castell. La Plaça des Mercat va ser l'escenari de la tercera edició de la trobada que va reunir amb éxit els joves afeccionats a la cuina. Aina Roglan i Martina Segura, del programa «MasterChef Junior 2» de La 1 de TVE van dinamitzar l'esdeveniment.

Un total de 44 al·lotes i al·lots procedents dels diferents Casals de Joves de tota Menorca, distribuïts en sis equips, van dur a terme amb molta il·lusió una excel·lent feina en equip i van elaborar amb destresa els plats que el jurat va requerir per passar la prova. En aquest cas, les formatjades de carn, les formatjades de brossat, les formatjades de formatge (flaons) i una darrera de creació pròpia van ser les creacions estrella.

El jurat va atorgar un premi al Millor Plat a l'equip del Casal de Joves des Castell i un premi al Millor Segon Plat a l'equip format pel Casal de Joves des Mercadal. Tots dos grups van rebre una vitroceràmica elèctrica per al seu Casal de Joves.

AlternaChef 2017 va comptar amb la col·laboració especial de diverses empreses i de l'associació gastronòmica i cultural Fra Roger. Van ser els membres d'aquesta associació Antoni Aguiló i Rosa Rotger, qui van proposar les receptes elaborades i alhora van formar part del jurat juntament amb el batle des Castell, Lluís Camps; el director insular d'Ocupació, Projecció Econòmica, i Joventut, José Carbonell, i les dues joves del programa «MasterChef Junior 2».

AlternaChef forma part del programa de prevenció sobre drogodependències AlternaNits, finançat pel Consell insular.